sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lohijahti 2015 traileri - Saamattomat ahvenanmaalla

Talvella on yleensä sen verran enemmän aikaa että pystyy keskittymään kalastusvideoiden editointiin. Latasin videot kamerasta koneelle, katselin ne läpi ja muutaman leikkaa ja liimaa operaation jälkeen niistä syntyi alla oleva traileri. Tuollaisen noin kuuden minuutin videon teko otti aikaa noin viikon illat, kun tehottomalla läppärillä leikkasi ja liimasi.

Seuraavassa lyhyt tiivistelmä viime kesän reissusta ahvenanmerellä, jossa oltiin useamman veneen voimin. Saatiin muutama kalakin hienojen muistojen lisäksi. :)


7 kommenttia:

  1. Taattua tavarata taas!

    VastaaPoista
  2. Sellainen kaljakaupan mainos ja tuo keskari kyllä lopussa näytti ÄLYTASON.

    VastaaPoista
  3. Jep, ei tässä mitään älynjättiläisiä olla, eikä toivottavasti niin ole väitettykään missään. Mutta jos tuo vaikuttaa kalpakaupan mainokselta, niin täytyykin pyytää Sandelsilta sponssia ja laittaa teipit veneen kylkeen, ei kai sitä kukaan ilmaiseksi sentään mainosta. :) Kiitos palautteista!

    VastaaPoista
  4. Tere...

    Saiskos herroja jostain s-postista kiinni WA EAGLE:n tiimoilta? Ois veneen vaihto itsellä haaveissa ja ko paketti kiinnostaisi kovasti.

    VastaaPoista
  5. Postia voi lähettää tällaiseen osoitteeseen: tomppa.heikkinen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Hyvä video, hyvin editoitu ja hienoja lohia! Kello kannattais kyllä laittaa oikeaan aikaan. Tuskin sentään menitte aikakoneella vuoteen 2043 :)

    VastaaPoista